Diensten

Muziekdocent

Hans heeft een jarenlange ervaring opgebouwd als muziekdocent. Hij geeft instrumentaal koperonderwijs aan zowel kinderen als volwassenen op individuele of groepsbasis.

Onderwijs

Hans heeft een jarenlange ervaring opgebouwd als muziekdocent. Hij geeft instrumentaal koperonderwijs aan zowel kinderen als volwassenen op individuele of groepsbasis. Ook geeft hij klassikaal muziekonderwijs in de vorm van projecten in het basisonderwijs: basisvorming met blokfluit, zang en beweging in de onderbouw, wervende interactieve blaasmuzieklessen voor muziekverenigingen of korte projecten als bv. een schoolorkest voor een Kerstuitvoering.

Theorie

Voor muziektheorielessen bent u bij Hans ook aan het juiste adres. Hij heeft ruime ervaring in het geven van theorielessen volgens het Algemeen Raamleerplan Muziek (Cultuurnetwerk Nederland) en Landelijk Raamleerplan HaFaBra-opleidingen.

Volwassenen

Veel volwassenen lopen met het idee rond om een muziekinstrument te gaan bespelen. Het komt er echter vaak niet van of het is te kostbaar… een blazersklas speciaal voor startende volwassen muzikanten biedt genoeg mogelijkheden om in groepsverband een instrument te leren bespelen tegen een betaalbaar tarief. Informeer naar de mogelijkheden, ook als het gaat over de aanschaf dan wel huur van een instrument.