Informatie

Hans heeft een jarenlange ervaring opgebouwd als muziekdocent. Hij geeft instrumentaal koperonderwijs aan zowel kinderen als volwassenen op individuele of groepsbasis.

Dirigent

Hans is actief als dirigent vanaf 1989 toen hij het leerlingenorkest van Harmonie St. Cecilia Sint Anthonis startte. Al gauw had hij nog meer leerlingenorkesten onder zijn hoede uit bijvoorbeeld Overloon en Schaijk en vanaf 1992 dirigeert Hans diverse harmonie- en fanfareorkesten in Oost-Brabant, Gelderland en Noord-Limburg.

Ervaring

Hij heeft een jarenlange ervaring opgebouwd als muziekdocent, geeft instrumentaal koperonderwijs aan zowel kinderen als volwassenen op individuele of groepsbasis. Ook geeft hij klassikaal muziekonderwijs in de vorm van projecten in het basisonderwijs: basisvorming met blokfluit, zang en beweging in de onderbouw, wervende interactieve blaasmuzieklessen voor muziekverenigingen of korte projecten als bv. een schoolorkest voor een Kerstuitvoering.

Muziekdocent

Momenteel is Hans werkzaam als muziekdocent en werkt hij projectmatig in het basisonderwijs. Ook is Hans naast dirigent van fanfare St.Oda Merselo nog dirigent van fanfare Echo Der Peel Venhorst, fanfare Excelsior Oploo, fanfare Velden en fanfare St. Aldegondis Maasbree.